For en stund siden kjøpte jeg meg endelig et speilreflekskamera! Jeg sparte lenge og endelig kunne jeg få babyen min♥ Det ble til slutt canon eos 100d. Jeg er såå fornøyd. Det er veldig gøy at jeg endelig kan få tatt ordentlige bilder. Synes det er kjempebra og det er fortsatt masse jeg kan lære meg på kameraet.


Denne uken har det vært vinterferie og det har vært utrolig herlig med litt fri. Jeg fant på masse med venner og fikk gjort mye, så dette var en ganske vellykket ferie.

Jeg har dessverre ikke tatt så mange bilder, men her er noen :)

Jeg har bl.a. vært på cafe og i byen med Victoria, Sørlandssenteret med Eline, fått besøk av Julie og vært på hytta til Emilie. Har hatt det veldig fint og det var gøy å stå på ski og slalåm igjen!

Ååh, merker at jeg kunne blogget mye bedre, men det blir bare litt sånn småkleint, lite og rart... Meen i hvert fall blir det litt bilder og bittelitt tekst. Har ikke sånn kjempemye å blogge om, men prøver å være litt kreativ og finne på noe interessant å blogge om. Jeg vil ikke blogge hver dag for da blir det bare kort og kjedelig. Jeg vil heller ha litt mer utfyllende innlegg innimellom. Det betyr nødvendigis ikke at jeg kommer til å blogge regelmessig, men når det passer meg.

Ha en fin kveld, det fortjener dere!!
Source: tumblr

Lagde disse collagene for litt inspirasjon på en ellers ganske grå dag. Tusen, tusen takk til dere som fortsatt er innom ♥
Ja, alt her er egentlig veldig rotete og sånn, men nå vil jeg bare ha det sånn som det er uten å bytte så mye hele tiden.

Jeg har hatt det bra siden sist. Umotiverende med mange triste, grå regnværsdager, men holder ut. To av dagene har det vært helt utrolig vakre soloppganger da og jeg er jo så svak for det, så det gjorde dagen min 10 ganger bedre de to dagene ♥ Så mockingjay part 1 som jeg hadde gledet meg til, i forrige uke og den var veldig bra. Les de første bøkene eller se filmene før denne, da skjønner man mye mer og den er mye gøyere. Hadde en herlig frokost også.

Dagene går sakte, men ukene utrolig fort. Haha, rart. Som vanlig er det skole, lekser, prøver, dans og litt venner og familie det går i. Pluss litt serier da, hehe. Jeg har mye å se frem til da, så er egentlig bare glad. Ferien kommer nok raskere enn man aner :)

Jeg føler at jeg ikke helt har fått ut det jeg vil på bloggen. Jeg vil ikke være en som bare blogger om alle de nye dyre tingene sine og slik (har ikke noe i mot det da :)). Men jeg vil inspirere med kule bilder jeg tar selv og motiverende tekster flere ganger i uka. Nå er min hverdag veldig hektisk og hvis jeg først har litt tid er ikke å blogge alltid det første jeg tenker på. Men jeg har veldig lyst til å begynne å blogge bra en gang, men bare ikke enda... Kommer nok noen innlegg innimellom, så er bare koselig om dere klikker dere innom innimellom. Ser at noen fortsatt er innom her og det er jo veldig gøy for meg. Tusen takk. Vi snakkes nok snart ♥

Nå skulle jeg egentlig vært i Kr.sand og handlet julegaver osv., men jeg skal danse i dag, så jeg kan ikke. Neste uke begynner forestillingene så det må øves litt ekstra, gleder meg!!

Noen bilder fra i det siste


Utrolig bra synes jeg!
Dette smakte naamForresten så har jeg tatt av reguleringa og wow det er såå deilig å være ferdig!

Ha en fin dag da dere! Much love

De to første dagene denne uka var det så fint ute på morgenen, disse bildene er ikke redigert noen ting ♥ resten av uka har det bare vært grått og vått ute..

Varme skjerf. Boots. Høre på regnet. Serier. Te. Myke tepper. Fargerike blader. Koseklær. Mimring tilbake til sommeren. Og mer. ♥ Hva liker du best med høst?
Siden høstferien startet har jeg vært hos besteforldre fordi mamma og pappa var på tur, så jeg har ikke vært hjemme og det er ikke blitt noe blogging. Vi var i litt forskjellig byer, akvarium, Sørlandssenteret, Hove og sånn, men har ikke så mange bilder og slik, så har ikke så mye mer å si om det.

I dag:

I dag.. eller i går egentlig (siden dette ble så sent) var jeg med Emilie og Malin. Vi bakte oreo cupcakes hos meg, et forsøk i hvertfall, og dro senere til Emilie og så 'Kule kidz gråter ikke'. Den var fin, men veldig trist!Dere kjenner meg, svak for når himmelen er slik .. ♥

Mamma og pappa var jo i Paris, og verdens beste som de er, kjøpte de litt til meg! Kommer nok bilder av det jeg fikk etter hvert. Men jeg skal på hytte Emilie og Malin i morgen, og så sannsynligvis videre til en annen hytte. Så ikke hjemme før lørdag nei, men blogger når jeg kan!

Hva har du gjort/skal du i høstferien? Ha en fin ferie videre, nyt det hvis du har det nå!
I dag fikk jeg litt høstfølelse. Det var ganske kaldt på morgenen og det ligger masse oransje blader på bakken. Det er jo litt fint også da!


Nå er det ikke lenge igjen til høstferie. Kun denne uka! Det blir veldig bra, vi har hatt litt frem og tilbake om hva vi skal i ferien, men det er jo kun 1 uke, så jeg skal nok være hjemme. Vi skal en tur på hytta også tror jeg.. Selv om det ikke akkurat et mitt største ønsket for høstferien, haha. Blir nok fint uansett ♥

Nå må jeg gjøre litt lekser, gjorde ingenting i går, så tok ikke i mot mitt eget tips engang, heh. Vi har også mange prøver på skolen for tiden, forrige uke var det 3 prøver og denne uken blir det 3 nye. I tillegg til andre ting som vi får karakter på.. though life? thug life? høh. Jaja, nok snakk om skole og slik.

Ha en fantastisk uke folkens ♥ Tusen hjertelig takk for de kommentarene jeg får. Betyr så mye og gjør meg så glad!
Helluu, i dag har det vært en veldig fin dag for min del. Startet dagen med en god frokost. Jeg lagde havregrynspannekaker. Det er ganske sunt, godt og veldig (!!) mettende. Hadde ingenting på dem, og mango ved siden av. Det er egentlig det eneste jeg har spist i dag(fordi det er så mettende), naam ♥♥
perfekt :)

Var så fint vær, så etter frokosten satt jeg ute i sola og koste meg. I mens hadde jeg et lite mini spa, fikk skrubbet føttene, hendene og leppene, og slik.

Jeg, Emma og mamma tok også en liten sykkeltur ned til stranda bare for å ta en liten, koselig tur. Har gått i shorts i hele dag noe som var/er så deilig!

Resten av kvelden kommer nok til å gå til gossip girl, lekser eller begge deler ♥ Å gjøre lekser i helgen kan være undervurdert, etter min mening er man ikke nerd om man gjør lekser i helgen. Man kan nyte helgen masse og så gjøre litt på søndag kveld. Man får ekstra tid og slipper stress i hverdagen - så dagens tips: GJØR LEKSER I DAG, eller bare nyt resten av helgen!

 

Haha, har du hatt en fin dag?♥
..and the sunrises & sunsets ♥Er det en som elsker himmelen når det enten er soloppgang, solnedgang, fine skyer eller hva det måtte være, om det er helt rosa himmel eller bare litt svakt hint av rosa - så er det meg!! Og jeg MÅ alltid ta bilder. Her er noen av de få bildene jeg har tatt av den vakre himmelen, og dette er bare fra denne uken faktisk.

Okeyy, dette ble bare veldig kleint, hva skjedde egentlig med meg da jeg skrev det første her HAHA dagenspizza ∞
Forrige søndag gikk/jogget vi opp til Kollen. Det var full sol, så det ble en lang, men vellykket tur!
helt random rekkefølge


Hallo, alle nydelige mennesker!

Endelig kommer det en liten update fra min side. Tar bare med noen bilder fra i det siste. Har ikke watermarket disse bildene, kanskje litt rart at jeg bare gjøre det på noen, men jaja hvem bryr seg :)

I den siste tiden har det vært det vanlige egentlig - skole, lekser, venner, familie, dans osv. På torsdag var det trinnfest for 8. trinn på min skole på en klubb her i Grismtad. Det var så koselig!

I går og i dag var jeg i bursdag. Atm sitter jeg her på rommet og blogger, haha. Etterpå blir det nok Skal vi danse eller Stjernekamp med familien ♥ Vi så på "Skal vi danse" forrige lørdag og helt ærlig synes ikke det er så gøy lenger, med de nye dommerne og sånn, hehe. Blir nok en fin kveld uansett.

Ha en fin kveld du og ♥

 
Heiii, haha - føler at jeg begynner hvert eneste innlegg slik..

På fredag var jeg i Arendal med Eline og Veronica. Vi gikk litt rundt på senteret, shoppet og spiste shave ice :) 

Vi droppet å kjøpe is, sunne som vi er men følte for å slenge med dette bilde

 


ÅÅ jeg vil ha

Eline dro hjem igjen litt før oss. Men vi var der i litt over en time til, så tok jeg og Veronica bussen til Tvedestrand der hun bor.


Hjemme hos Veronica badet vi i jaccuzien(?) /boblebadet i 2 timer. Det var såå deilig!


I løøøv it #nomakeup


Litt senere så vi på filmen 'the women', som jeg likte veldig godt og koste oss med litt godizzz♥

Dagen etter spiste vi bare frokost, så på tv og laget en liten videoblogg. Ble hentet ganske tidlig, så vi dro til arena senteret igjen og jeg fikk nye skolesaker - for oii skolen begynner snart! Sommeren har gått sykt fort!
Heii

Oi, der var det visst en enda en bloggpause, ah off!

Nå kommer det bare et raskt innlegg med litt "info" eller hva jeg skal si.

Nå skal jeg til Arendal med Eline og Veronica veldig snart og etter det skal jeg overnatte hos Veronica i Tvedestrand. Kommer kanskje et mobilinnlegg derfra!

Og jeg har også redigert ferdig innkjøpsvideoen, den er litt rar just sayin, har bildene fra London klare til London innleggene, har laget den nye youtube kanalen min ganske så ferdig og ja! Så har fått gjort unna en del og "reusultatet"(haha, kreativ med ord) - kommer denne helgen. Enten sent på lørdag eller søndag! Men ja, stay tuned for videoer, bilder og innlegg. Elsker alle dere som leser bloggen min!♥

HER ER NOEN BILDER JEG FANT FRA MOBILEN
alle bildene er mine♥

Har hatt mange koselige dager med venner, overnatting, familie, bading og koos!

Klem fra meg, blogges!
mobil innlegg

 

Offoff, utroolig dårlig med blogging for tiden fra min kant! Beklager, men har vært så opptatt. Har hatt det bra da :)

stranda, venner, familie, solt meg og kost meg ++ det er noe av det jeg har gjort!

Jeg har ikke sluttet og blogge. Det bare blir litt pauser innimellomÅhh heii!

Unnskyld for dårlig blogging denne uken, har vært så opptatt, men her kommer en oppdatering med noen av tingene jeg har gjort - hoh, lang setning!

MANDAG:

På mandag var Eline hos meg og senere dro vi til Julie - på en kjempekoselig liten jentekveld. Vi så About Time og bare koste oss sammen♥ loveyou

Julie mekka - herlig kveld med jentene mine ♥

TIRSDAG:
Startet dagen med en enkel frokost  og fortstte å lese i min favorittbok - the fault in our stars. Elsker virkellig denne boka såå høyt♥
Senere på dagen kom Eline til meg igjen og vi spiste vafler ute på veien, hah


Okey, kanskje ikke helt telttur men vi sov ute i hagen på trampolinen da, og var så koselig. Selv om teltet var veeldig lite så fikk vi plass. Vi åpnet taket og sov under åpen himmel, var et must i sommer så nå har jeg gjort det :)

ONSDAG:
dagen etter dro vi på stranda i nærheten og solte oss, vi badet litt og hadde med oss litt forskjellig til en liten piknik♥

TORSDAG:

Ææ, etter å ha sovet ute på tirsdag og så bade på onsdagen.. ble jeg syk, veldig kjipt, men følte meg bra nok til å dra på forestilling da.
Eneste bilde fra forestillingen, ikke så bra bilde - men selve forestillingen var bedre enn forventet - eller gøyere blir der vel.
Vi var på en familieforestilling i badeland(Dyreparken), Kristiansand - var koselig! Vi så 'Herliland - Bombehopp konkurranse' ellerno, haha.

FREDAG:
I dag overrasket jeg mamma og pappa med middag og dessert - fortjente de!

I tillegg er det jo USA's nasjonal dag i dag - happy 4th of July everyone! Vi feirer det ikke akkurat, men uansett :)

Gjør du noe spesielt siden det er 4. juli?
 

Heii!

I dag våknet jeg til ferdig frokost, pappas hjemmelagde pannekaker. Åh himmelsk!Gjorde ikke noe spesielt på formiddagen, men litt senere på dagen var vi i Kristiansand.
Først spiste vi på en restaurant ute i sola, så herlig!
jeg hadde en kyllingsalat som var veldig god

Etter vi hadde spist, var vi på kino! En enkel og fin dag♥

Hva har du gjort i dag?
Hallo!

I går var jeg i byen med Inga. Det var kjempekoselig♥ Tok ingen bilder, så har ikke så mye å vise, hehe.

 
et bilde fra torsdag, man må jo ha is på sommeren

I dag har jeg bare vært hjemme og slappet av, veldig deilig det da!norske bær♥

Jeg så forresten at bloggen har hatt over 100 sidevisninger og at jeg allerede har fått noen lesere. Tuusen takk for det, betyr så mye at noen vil lese bloggen min! Love you♥

Håper dere har hatt en fin dag!Liv Brustad
Hei! Jeg er Liv, er fjorten år og kommer fra Grimstad. Her vil jeg blogge om det som interesserer meg, litt om meg selv, hverdagen, reise, antrekk, tips og dele bilder jeg har tatt. Håper du liker bloggen min ♥

For kontakt/sponsing:
contact.livbrustad@gmail.com


Legg meg til som vennFølg meg på instagram: @livbrustad
Arkiv


· Mars 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014Kategorier


· annet · blogg · hverdag · London 2014 · new adventures · new in · om meg · oppskrifter, mat · reise / drømmer · sminke & skjønnhetSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg! · Instagram · We heart itDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits