Følg meg på weheartit: livbrustad - http://weheartit.com/livbrustad 

 ♥ ♥ ♥

Tenkte å dele oppskriften jeg bruker på amerikanske pannekaker. Jeg lager disse når jeg vil ha noe litt mer spennende enn brød med pålegg/ frokostblanding til frokost/lunsj. Kommer stadig bilder av frokosten min som består av amerikanske pannekaker, så dere skjønner nok at det er en favoritt :)

4 porsjoner

50 g smør
2 1/2 dl melk
2 egg
3 dl hvetemel
2 ts bakepulver
1/2 ts salt
1 ss sukker

Slik gjør du:

  1. Smelt smør og tilsett melk. Så visper du i egg.
  2. Bland hvetemel, bakepulver, salt og sukker i en bolle. Hell i væsken mens du rører jevnt.

  3. La pannekakerøren stå og svelle i ca. 15 minutter. Dette er viktig for at røren skal få rett konsistens.

  4. Stek pannekakene i størrelsen du ønsker. Etter at røren har svellet opp og blitt litt "boblete" kan du vende de med en stekespade.

    Du kan spise pannekakene med syltetøy, bær, frukt, brunost, kesam, sirup eller noe annet du liker!

Oppskrift hentet fra, http://www.tine.no/

 Håper det smaker om du prøver det ut ♥
For en stund siden kjøpte jeg meg endelig et speilreflekskamera! Jeg sparte lenge og endelig kunne jeg få babyen min♥ Det ble til slutt canon eos 100d. Jeg er såå fornøyd. Det er veldig gøy at jeg endelig kan få tatt ordentlige bilder. Synes det er kjempebra og det er fortsatt masse jeg kan lære meg på kameraet.


Denne uken har det vært vinterferie og det har vært utrolig herlig med litt fri. Jeg fant på masse med venner og fikk gjort mye, så dette var en ganske vellykket ferie.

Jeg har dessverre ikke tatt så mange bilder, men her er noen :)

Jeg har bl.a. vært på cafe og i byen med Victoria, Sørlandssenteret med Eline, fått besøk av Julie og vært på hytta til Emilie. Har hatt det veldig fint og det var gøy å stå på ski og slalåm igjen!

Ååh, merker at jeg kunne blogget mye bedre, men det blir bare litt sånn småkleint, lite og rart... Meen i hvert fall blir det litt bilder og bittelitt tekst. Har ikke sånn kjempemye å blogge om, men prøver å være litt kreativ og finne på noe interessant å blogge om. Jeg vil ikke blogge hver dag for da blir det bare kort og kjedelig. Jeg vil heller ha litt mer utfyllende innlegg innimellom. Det betyr nødvendigis ikke at jeg kommer til å blogge regelmessig, men når det passer meg.

Ha en fin kveld, det fortjener dere!!


Liv Brustad
Hei! Jeg er Liv, er fjorten år og kommer fra Grimstad. Her vil jeg blogge om det som interesserer meg, litt om meg selv, hverdagen, reise, antrekk, tips og dele bilder jeg har tatt. Håper du liker bloggen min ♥

For kontakt/sponsing:
contact.livbrustad@gmail.com


Legg meg til som vennFølg meg på instagram: @livbrustad
Arkiv


· Mars 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014Kategorier


· annet · blogg · hverdag · London 2014 · new adventures · new in · om meg · oppskrifter, mat · reise / drømmer · sminke & skjønnhetSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg! · Instagram · We heart itDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits