Noen bilder fra i går, lørdagen.

Elsker hotellfrokoster

Her i Gøteborg er det ganske mange frozen yoghurt barer eller hva man skal kalle det, haha. De er i hvertfall større og utvalget var mye bedre enn hjemme.

Har du smakt frozen yoghurten her før?
Hallo, i dag var vi i Liseberg. Jeg elsker jo berg-og-dal baner og alt sånn som går fort så det var gøy! Har vært der sånn 100 ganger før da, men alltid gøy :)

Det er kommet en ny en - Helix - som var veldig gøy! Gikk opptil 100 km/t med masse looper osv haha.

Jeg haddd åkpass så jeg kjørte så mye jeg ville og jeg hadde også express pass som gjør at man kommer først i køen, og ettersom det var lang kø på mange var det bare såå gøy og bare gå forbi allee!!

Noen av dere som har vært i Liseberg før?
Skulle vært publisert i går, men nettet var litt ustabilt

Heisann!

Atm er jeg på hotellet i Gøteborg!

Har internett så her kommer et raskt mobil innlegg.

 

Da vi først kom på hotellet (i går), skiftet vi og så dro ut for å spise på Jensens Biffhus.

Etter at vi hadde gått litt rundt kjøpte vi kjøpte oss is og gikk i en fin park. Det var store drivhus i midten av parken med store og små palmer, og jeg eelsker palmer! Haha, det var en veldig fin og stor park, men husker ikke hva den heter.

Da vi hadde gått litt rundt i parken gikk vi tilbake til hotellet. Etter en liiten stund der, gikk noen for å bade og oss jentene gikk litt rundt i byen for å se i butikkene. De har Zara, Lush, Topshop, Monki ++ og alle de vanlige da.

Jeg fant en fin "genser" på topshop i hvertfall!

Og enda litt senere etter at vi hadde vært litt på hotellet gikk vi ut for å spise kveldsmat!

Delte pannekaker med Emma :)

Walkin in them swedish streets haha

Hadde en fin dag! Hadde du?
Heii fine lesere!

Jeg ville bare spørre dere om dere vil ha en innkjøps video / london haul? Der jeg viser det jeg kjøpte i London.

Jeg har lagd flere og redigert litt så hvis dere vil ha så kommer den her :D

KOMMENTER!
mobil innlegg

 

Offoff, utroolig dårlig med blogging for tiden fra min kant! Beklager, men har vært så opptatt. Har hatt det bra da :)

stranda, venner, familie, solt meg og kost meg ++ det er noe av det jeg har gjort!

Jeg har ikke sluttet og blogge. Det bare blir litt pauser innimellomYAY!

I dag er det en uke igjen til vi drar til London! Gleder meg såå. Det blir min første gang i London, men vet at det blir gøy.

Jeg synes selv at å reise er veldig gøy og jeg er takknemlig for at jeg har fått reist en del og gjort mye forskjellig ♥

For et halvt år siden var vi i Thailand - det var kjempe herlig og varmt - og det var mer sånn strandferie, så det passer jo perfekt med London som blir storby ferie!

bilder fra weheartit

Har du vært i London?
Åhh heii!

Unnskyld for dårlig blogging denne uken, har vært så opptatt, men her kommer en oppdatering med noen av tingene jeg har gjort - hoh, lang setning!

MANDAG:

På mandag var Eline hos meg og senere dro vi til Julie - på en kjempekoselig liten jentekveld. Vi så About Time og bare koste oss sammen♥ loveyou

Julie mekka - herlig kveld med jentene mine ♥

TIRSDAG:
Startet dagen med en enkel frokost  og fortstte å lese i min favorittbok - the fault in our stars. Elsker virkellig denne boka såå høyt♥
Senere på dagen kom Eline til meg igjen og vi spiste vafler ute på veien, hah


Okey, kanskje ikke helt telttur men vi sov ute i hagen på trampolinen da, og var så koselig. Selv om teltet var veeldig lite så fikk vi plass. Vi åpnet taket og sov under åpen himmel, var et must i sommer så nå har jeg gjort det :)

ONSDAG:
dagen etter dro vi på stranda i nærheten og solte oss, vi badet litt og hadde med oss litt forskjellig til en liten piknik♥

TORSDAG:

Ææ, etter å ha sovet ute på tirsdag og så bade på onsdagen.. ble jeg syk, veldig kjipt, men følte meg bra nok til å dra på forestilling da.
Eneste bilde fra forestillingen, ikke så bra bilde - men selve forestillingen var bedre enn forventet - eller gøyere blir der vel.
Vi var på en familieforestilling i badeland(Dyreparken), Kristiansand - var koselig! Vi så 'Herliland - Bombehopp konkurranse' ellerno, haha.

FREDAG:
I dag overrasket jeg mamma og pappa med middag og dessert - fortjente de!

I tillegg er det jo USA's nasjonal dag i dag - happy 4th of July everyone! Vi feirer det ikke akkurat, men uansett :)

Gjør du noe spesielt siden det er 4. juli?


Liv Brustad
Hei! Jeg er Liv, er fjorten år og kommer fra Grimstad. Her vil jeg blogge om det som interesserer meg, litt om meg selv, hverdagen, reise, antrekk, tips og dele bilder jeg har tatt. Håper du liker bloggen min ♥

For kontakt/sponsing:
contact.livbrustad@gmail.com


Legg meg til som vennFølg meg på instagram: @livbrustad
Arkiv


· Mars 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014Kategorier


· annet · blogg · hverdag · London 2014 · new adventures · new in · om meg · reise / drømmer · sminke & skjønnhetSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg! · Instagram · We heart itDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits