Heii, nå skal jeg vise litt flere av bildene fra London. Tar bare med noen av bildene og forteller litt om, så kan flere bilder eventuelt komme senere :)

Jeg ville bare ta resten i et innlegg nå fordi jeg vil få lagt ut innkjøpsvideoen og egentlig bli ferdig med disse innleggene, haha. Er kanskje litt bedre med innlegg som ikke bare handler om London, selv om man aldri kan bli lei av London♥

DAY 4:


frokost på pret a manger ♥ de hadde stort utvalg av heelt ferske salater og baguetter osv

Vi gikk først til Hyde Park som ikke lå langt unna hotellet. Tok litt bilder, spiste is, gikk langs vannet der og kooste oss!


Så tok vi taxi til Notting Hill, noe mamma hadde veldig lyst til ettersom vi har notting hill filmen med den blå døra, markedet og sånn. Så da kjøpte vi litt frukt på markedet, gikk rundt i gatene, kikket i søte små butikker og spiste crepe/pancake ting ♥
crepe med nutella og jordbær, ååh savn!!


Etter Notting Hill tok vi taxi til Buckingham Palace der dronningen bor og det var enda en gøy turistopplevelse.


Deretter gikk vi ned den rød veien dere ser over der ↑ og videre til Piccadilly Circus og til butikker vi ikke hadde vært i.

Fant Lush, Hollister, superdry og maange flere butikker

Vi spiste middag på en kjemepfin restaurant og maten var helt perf, ikke sunt men når man er på ferie trenger man ikke være sunn da vel. Vi gjorde litt mer på kveldene enn det jeg har vist forresten :)

 

DAY 5:

Den femte dagen var den siste hele dagen, så da var det opp og ut for å få mest mulig ut av dagen. Noe av de vi gjorde var spise frokost på pret a manger igjen (naam), var på Harrods, Hamleys som er en stoor, kjent lekebutikk med 7 etasjer og var i litt merkebutikker osv.

'


Vi var jo på Harrods ♥ og åå det var såå gøy og se alle merkene, bokstavelig talt alle kjente og litt mindre kjente merker - det var sminke, klær, sko, parfymer og jaa - himmelen!!


Vi fikk en fiin velkomst på Hamleys!Guess


Tiffany & Co


Juicy Couture


Victorias Secret


OKEY jeg trenger ikke si noe annet enn: himmelen x 1000!!♥♥ Det var så nydelig der inne og så mye fint.

Rundt i Londons fantastiske gater♥♥♥♥

 

DAY 6:

Vi reiste hjem ganske tidlig som var veldig trist. Hadde en ubeskrivelig fin tur og fikk sett såå mye som jeg har drømt om lenge♥

Takk for meg! Snart kommer innkjøpsvideoen.

Har du vært i London før?

 
Nå kommer masse bilder og litt om min tredje dag i London!

Vi var også på Madame Tussauds, bildene finner dere i innlegget før dette →er ikke så brun altså :( men ble veldig (!!) brun på bildet


mamma♥

Min tredje dag i London besto av enda en frokost på Starbucks, Madame Tussauds, shopping, Selfridges(elsk♥), god mat, gå rundt i de fantastiske gater og bare masse kos!

Jeg droppet og ta med alle bildene for det blir altfor mange, hehe.

Enda en perfekt dag i London ♥♥
madame tussauds den tredje dagen


edit: slettet mange av bildene herfra, men tok mange flere bilder

ÅÅH, dette var gøy! Det å se alle kjendisene nesten i virkeligheten var utrolig kult, var redd for at de plutselig skulle begynne å bevege på seg haha. De så veldig ekte ut, og hele greia var mye større og annerledes (på en god måte) en det jeg hadde trodd. Men alt der var veldig gøy!♥

Er en egen opplevelse i seg selv og hvis du er i London er det et must synes jeg :)

Har du vært på Madame Tussauds? I London eller et annet sted?♥
Heiisann! Nå kommer enda et innlegg om min London tur 2014. Savner det såå! Allerede en måned siden faktisk, wow.

LONDON DAY 2:


Digg start på dagen; frokost på Starbucks som jeg er så sykt addicted to ♥♥

Vi startet dagen med frokost på en av de mange starbucksene i London. Vi hadde en Starbucks rett ved siden av hotellet. Hvor luksus er ikke det, hæ??
Vi kjørte blant annet i den mer luksuriøse gaten med mange av de kjente, dyre merkene.
Dette var jo vår første hele dag og da ble det sighseeing. Utrolig gøy og smart! Man får sett typ hele byen, får et større inntrykk og får være litt ekstra turist! Vi tok en dobbeldekker med åpent tak i andre etasje der vi satt og nøt London og det fine været♥ Husker ikke helt hvem, men det er en kjent person som har sagt at å få se London fra toppen av enn dobbeldekker er en perfekt måte å se byen på og ja det er sant.


National Gallery
Big Ben


London Eye


Det ironiske er at jeg vill ha denne fordi den så kul ut, men spiste bare litt på toppen av isen og så ga den til Emma HAHA


Inni London Eye

Det var kjempegøy å få sett London Eye, Big Ben, Palace of Westminster, national gallery, Tower of London, mange kjente bygninger og alt!Etter sighseeingen gikk vi litt rundt på Oxford Street♥ Jeg tror ikke jeg tok noen flere bilder fra den kvelden, men det vi gjorde var å shoppe litt og så spiste vi på en tradisjonell pub. Koseliig!

Var en kjempefin dag!

 
Jaaa, endelig skal jeg skrive om min fantastiske tur til London.

I går vasket jeg og ryddet på rommet hele dagen, såå deilig og gjøre det inni mellom, synes i hvertfall jeg som er en rydde freak, haha må ha det ryddig! Men ja.. da jeg skulle blogge og legge ut videoen som planlagt var internettet ustabilt, altså jeg hadde ikke internett og da kunne jeg ikke gjøre noe av det der dessverre.

Jeg forteller litt raskt om det vi gjorde og viser dere litt bilder ♥

LONDON DAG 1:

Vi kjørte til flyplassen og etter litt venting kom vi oss på flyet. Flyturen gikk veldig fint og etter en liten stund kom vi fram til flyplassen Gatwick som er en veldig kjent flyplass som jeg har sett på tv en del, så det var litt kult da.


Utsikten fra flyet

Vi sto litt i noen køer osv for å få tak i togbilletter, så tok vi toget inn til London cityy.


Husene og landskapet var veldig koselige og landelige på vei til byen


Taxien vi tok, så kul

Utenfor togstasjonen var det en sånn egen "vei"  der de berømte London taxiene kom hele tiden. Vi fikk en skikkelig kul en :)


Inni taxien - var mer annerledes inni enn det jeg hadde trodd - men var plass til hele 5 personer (+ 2 plasser foran hos sjåføren)Liten del av hotellrommet. Vi boode på Hilton og sånn ca alle har vel hørt om de hotellene ;)


Hotellelskeren ♥


Da vi skulle sjekke utsikten så var det bare sånn her, ååh se så nydelig!


Siden det var ganske sent, spiste vi bare mat på en av hotellets restauranter


Det kom en  av de berømte rød bussene forbi også og jeg bare let me take a picture, haha ble litt kult da!


Hotellet by night
Utsikten på kvelden!

alle bildene er mine ♥

Ikke så mange spennende bilder, men vi gjorde ikke så mye annet enn å slappe litt av, spise og så dra ut og se litt i byen rundt hotellet!

Bloggææss

 
Heiii, haha - føler at jeg begynner hvert eneste innlegg slik..

På fredag var jeg i Arendal med Eline og Veronica. Vi gikk litt rundt på senteret, shoppet og spiste shave ice :) 

Vi droppet å kjøpe is, sunne som vi er men følte for å slenge med dette bilde

 


ÅÅ jeg vil ha

Eline dro hjem igjen litt før oss. Men vi var der i litt over en time til, så tok jeg og Veronica bussen til Tvedestrand der hun bor.


Hjemme hos Veronica badet vi i jaccuzien(?) /boblebadet i 2 timer. Det var såå deilig!


I løøøv it #nomakeup


Litt senere så vi på filmen 'the women', som jeg likte veldig godt og koste oss med litt godizzz♥

Dagen etter spiste vi bare frokost, så på tv og laget en liten videoblogg. Ble hentet ganske tidlig, så vi dro til arena senteret igjen og jeg fikk nye skolesaker - for oii skolen begynner snart! Sommeren har gått sykt fort!
Heii

Oi, der var det visst en enda en bloggpause, ah off!

Nå kommer det bare et raskt innlegg med litt "info" eller hva jeg skal si.

Nå skal jeg til Arendal med Eline og Veronica veldig snart og etter det skal jeg overnatte hos Veronica i Tvedestrand. Kommer kanskje et mobilinnlegg derfra!

Og jeg har også redigert ferdig innkjøpsvideoen, den er litt rar just sayin, har bildene fra London klare til London innleggene, har laget den nye youtube kanalen min ganske så ferdig og ja! Så har fått gjort unna en del og "reusultatet"(haha, kreativ med ord) - kommer denne helgen. Enten sent på lørdag eller søndag! Men ja, stay tuned for videoer, bilder og innlegg. Elsker alle dere som leser bloggen min!♥

HER ER NOEN BILDER JEG FANT FRA MOBILEN
alle bildene er mine♥

Har hatt mange koselige dager med venner, overnatting, familie, bading og koos!

Klem fra meg, blogges!


Oops, blitt litt for mainstream nåHotellfrokost ♥Off, på nesten alle bildene så jeg helt rar ut, men se bort ifra det da

Venta på båten

På båten

♥♥♥


Liv Brustad
Hei! Jeg er Liv, er fjorten år og kommer fra Grimstad. Her vil jeg blogge om det som interesserer meg, litt om meg selv, hverdagen, reise, antrekk, tips og dele bilder jeg har tatt. Håper du liker bloggen min ♥

For kontakt/sponsing:
contact.livbrustad@gmail.com


Legg meg til som vennFølg meg på instagram: @livbrustad
Arkiv


· Mars 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014Kategorier


· annet · blogg · hverdag · London 2014 · new adventures · new in · om meg · oppskrifter, mat · reise / drømmer · sminke & skjønnhetSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg! · Instagram · We heart itDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits