Siden høstferien startet har jeg vært hos besteforldre fordi mamma og pappa var på tur, så jeg har ikke vært hjemme og det er ikke blitt noe blogging. Vi var i litt forskjellig byer, akvarium, Sørlandssenteret, Hove og sånn, men har ikke så mange bilder og slik, så har ikke så mye mer å si om det.

I dag:

I dag.. eller i går egentlig (siden dette ble så sent) var jeg med Emilie og Malin. Vi bakte oreo cupcakes hos meg, et forsøk i hvertfall, og dro senere til Emilie og så 'Kule kidz gråter ikke'. Den var fin, men veldig trist!Dere kjenner meg, svak for når himmelen er slik .. ♥

Mamma og pappa var jo i Paris, og verdens beste som de er, kjøpte de litt til meg! Kommer nok bilder av det jeg fikk etter hvert. Men jeg skal på hytte Emilie og Malin i morgen, og så sannsynligvis videre til en annen hytte. Så ikke hjemme før lørdag nei, men blogger når jeg kan!

Hva har du gjort/skal du i høstferien? Ha en fin ferie videre, nyt det hvis du har det nå!
I dag fikk jeg litt høstfølelse. Det var ganske kaldt på morgenen og det ligger masse oransje blader på bakken. Det er jo litt fint også da!


Nå er det ikke lenge igjen til høstferie. Kun denne uka! Det blir veldig bra, vi har hatt litt frem og tilbake om hva vi skal i ferien, men det er jo kun 1 uke, så jeg skal nok være hjemme. Vi skal en tur på hytta også tror jeg.. Selv om det ikke akkurat et mitt største ønsket for høstferien, haha. Blir nok fint uansett ♥

Nå må jeg gjøre litt lekser, gjorde ingenting i går, så tok ikke i mot mitt eget tips engang, heh. Vi har også mange prøver på skolen for tiden, forrige uke var det 3 prøver og denne uken blir det 3 nye. I tillegg til andre ting som vi får karakter på.. though life? thug life? høh. Jaja, nok snakk om skole og slik.

Ha en fantastisk uke folkens ♥ Tusen hjertelig takk for de kommentarene jeg får. Betyr så mye og gjør meg så glad!
Åååh, nå skal jeg bare drømme meg litt bort. Tenkte å ha et innlegg hver uke om noen av stedene jeg vil dra i hele verden. Jeg vil jo reise rundt i heele verden, oppleve nye kulturer og se mye forskjellig. Jeg har vært ganske mange steder og opplevd mye allerede. Men det er fortsatt mange steder igjen på lista..♥

alle bildene jeg bruker nå og i disse innleggene er fra weheartit, SÅ ALL CREDZ TIL FOTOGRAFENE

♥ New York

 

Piknik i Central Park, kjøre i gule taxier, se frihetsgudinnen, shoppe, se utsikten fra Empire State Building eller Rockefeller Center, gå i Times Square og 5th Avenue, se en musikal og SÅ mye mer. Dette skal jeg uansett en dag, det er helt sikkert. Vi har til og med snakket om en jentetur en gang. Mamma og pappa har vært der så jeg misunner dem til tusen!!

NY er en nok en av mine største drømmedestinasjoner ♥

Har noen av dere vært i New York? Hvordan var det? Burde jeg ha slike innlegg?
Helluu, i dag har det vært en veldig fin dag for min del. Startet dagen med en god frokost. Jeg lagde havregrynspannekaker. Det er ganske sunt, godt og veldig (!!) mettende. Hadde ingenting på dem, og mango ved siden av. Det er egentlig det eneste jeg har spist i dag(fordi det er så mettende), naam ♥♥
perfekt :)

Var så fint vær, så etter frokosten satt jeg ute i sola og koste meg. I mens hadde jeg et lite mini spa, fikk skrubbet føttene, hendene og leppene, og slik.

Jeg, Emma og mamma tok også en liten sykkeltur ned til stranda bare for å ta en liten, koselig tur. Har gått i shorts i hele dag noe som var/er så deilig!

Resten av kvelden kommer nok til å gå til gossip girl, lekser eller begge deler ♥ Å gjøre lekser i helgen kan være undervurdert, etter min mening er man ikke nerd om man gjør lekser i helgen. Man kan nyte helgen masse og så gjøre litt på søndag kveld. Man får ekstra tid og slipper stress i hverdagen - så dagens tips: GJØR LEKSER I DAG, eller bare nyt resten av helgen!

 

Haha, har du hatt en fin dag?♥
..and the sunrises & sunsets ♥Er det en som elsker himmelen når det enten er soloppgang, solnedgang, fine skyer eller hva det måtte være, om det er helt rosa himmel eller bare litt svakt hint av rosa - så er det meg!! Og jeg MÅ alltid ta bilder. Her er noen av de få bildene jeg har tatt av den vakre himmelen, og dette er bare fra denne uken faktisk.

Okeyy, dette ble bare veldig kleint, hva skjedde egentlig med meg da jeg skrev det første her HAHA dagenspizza ∞
Forrige søndag gikk/jogget vi opp til Kollen. Det var full sol, så det ble en lang, men vellykket tur!
helt random rekkefølge


Hallo, alle nydelige mennesker!

Endelig kommer det en liten update fra min side. Tar bare med noen bilder fra i det siste. Har ikke watermarket disse bildene, kanskje litt rart at jeg bare gjøre det på noen, men jaja hvem bryr seg :)

I den siste tiden har det vært det vanlige egentlig - skole, lekser, venner, familie, dans osv. På torsdag var det trinnfest for 8. trinn på min skole på en klubb her i Grismtad. Det var så koselig!

I går og i dag var jeg i bursdag. Atm sitter jeg her på rommet og blogger, haha. Etterpå blir det nok Skal vi danse eller Stjernekamp med familien ♥ Vi så på "Skal vi danse" forrige lørdag og helt ærlig synes ikke det er så gøy lenger, med de nye dommerne og sånn, hehe. Blir nok en fin kveld uansett.

Ha en fin kveld du og ♥

 
Hei dere!

Jeg tenkte bare å fortelle dere at jeg har fått bloglovin så følg meg gjerne der → trykk her 

Snakkes♥


Dette er mac leppestiften min som jeg kjøpte i London. Den er en perfekt, fin nude farge - elsker den!

Hvilken leppestift er din favoritt?
Endelig fikk jeg postet innkjøpsvideoen. Jeg publiserte den forrige helg, men fikk ikke sagt ifra her. Jeg synes selv den var litt klein og følte meg ikke helt som meg selv i den, men jaja hvis du vil se den så gjør det. Videoen var litt dårlig kvalitet og jeg hadde ikke på den innstillingen som gjorde at den fokuserte, men sett i hvertfall på 480p for liitt bedre!

Prøvde ikke å lage en perf youtube video! Dette var bare for å vise, IKKE skryte og jeg ville lage det ettersom det er ganske gøy og det var etterspurt ♥
Gå på youtube og søk: innkjøpsvideo London 2014 liv brustad
Ha en fin dag!
edit: videoen er gjort privat nå

Liv Brustad
Hei! Jeg er Liv, er fjorten år og kommer fra Grimstad. Her vil jeg blogge om det som interesserer meg, litt om meg selv, hverdagen, reise, antrekk, tips og dele bilder jeg har tatt. Håper du liker bloggen min ♥

For kontakt/sponsing:
contact.livbrustad@gmail.com


Legg meg til som vennFølg meg på instagram: @livbrustad
Arkiv


· Mars 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014Kategorier


· annet · blogg · hverdag · London 2014 · new adventures · new in · om meg · reise / drømmer · sminke & skjønnhetSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg! · Instagram · We heart itDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits