Ja, alt her er egentlig veldig rotete og sånn, men nå vil jeg bare ha det sånn som det er uten å bytte så mye hele tiden.

Jeg har hatt det bra siden sist. Umotiverende med mange triste, grå regnværsdager, men holder ut. To av dagene har det vært helt utrolig vakre soloppganger da og jeg er jo så svak for det, så det gjorde dagen min 10 ganger bedre de to dagene ♥ Så mockingjay part 1 som jeg hadde gledet meg til, i forrige uke og den var veldig bra. Les de første bøkene eller se filmene før denne, da skjønner man mye mer og den er mye gøyere. Hadde en herlig frokost også.

Dagene går sakte, men ukene utrolig fort. Haha, rart. Som vanlig er det skole, lekser, prøver, dans og litt venner og familie det går i. Pluss litt serier da, hehe. Jeg har mye å se frem til da, så er egentlig bare glad. Ferien kommer nok raskere enn man aner :)

Jeg føler at jeg ikke helt har fått ut det jeg vil på bloggen. Jeg vil ikke være en som bare blogger om alle de nye dyre tingene sine og slik (har ikke noe i mot det da :)). Men jeg vil inspirere med kule bilder jeg tar selv og motiverende tekster flere ganger i uka. Nå er min hverdag veldig hektisk og hvis jeg først har litt tid er ikke å blogge alltid det første jeg tenker på. Men jeg har veldig lyst til å begynne å blogge bra en gang, men bare ikke enda... Kommer nok noen innlegg innimellom, så er bare koselig om dere klikker dere innom innimellom. Ser at noen fortsatt er innom her og det er jo veldig gøy for meg. Tusen takk. Vi snakkes nok snart ♥

Nå skulle jeg egentlig vært i Kr.sand og handlet julegaver osv., men jeg skal danse i dag, så jeg kan ikke. Neste uke begynner forestillingene så det må øves litt ekstra, gleder meg!!

Noen bilder fra i det siste


Utrolig bra synes jeg!
Dette smakte naamForresten så har jeg tatt av reguleringa og wow det er såå deilig å være ferdig!

Ha en fin dag da dere! Much love


Liv Brustad
Hei! Jeg er Liv, er fjorten år og kommer fra Grimstad. Her vil jeg blogge om det som interesserer meg, litt om meg selv, hverdagen, reise, antrekk, tips og dele bilder jeg har tatt. Håper du liker bloggen min ♥

For kontakt/sponsing:
contact.livbrustad@gmail.com


Legg meg til som vennFølg meg på instagram: @livbrustad
Arkiv


· Mars 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014Kategorier


· annet · blogg · hverdag · London 2014 · new adventures · new in · om meg · reise / drømmer · sminke & skjønnhetSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg! · Instagram · We heart itDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits