Oops, blitt litt for mainstream nåHotellfrokost ♥Off, på nesten alle bildene så jeg helt rar ut, men se bort ifra det da

Venta på båten

På båten

♥♥♥
Noen bilder fra i går, lørdagen.

Elsker hotellfrokoster

Her i Gøteborg er det ganske mange frozen yoghurt barer eller hva man skal kalle det, haha. De er i hvertfall større og utvalget var mye bedre enn hjemme.

Har du smakt frozen yoghurten her før?
Hallo, i dag var vi i Liseberg. Jeg elsker jo berg-og-dal baner og alt sånn som går fort så det var gøy! Har vært der sånn 100 ganger før da, men alltid gøy :)

Det er kommet en ny en - Helix - som var veldig gøy! Gikk opptil 100 km/t med masse looper osv haha.

Jeg haddd åkpass så jeg kjørte så mye jeg ville og jeg hadde også express pass som gjør at man kommer først i køen, og ettersom det var lang kø på mange var det bare såå gøy og bare gå forbi allee!!

Noen av dere som har vært i Liseberg før?
Skulle vært publisert i går, men nettet var litt ustabilt

Heisann!

Atm er jeg på hotellet i Gøteborg!

Har internett så her kommer et raskt mobil innlegg.

 

Da vi først kom på hotellet (i går), skiftet vi og så dro ut for å spise på Jensens Biffhus.

Etter at vi hadde gått litt rundt kjøpte vi kjøpte oss is og gikk i en fin park. Det var store drivhus i midten av parken med store og små palmer, og jeg eelsker palmer! Haha, det var en veldig fin og stor park, men husker ikke hva den heter.

Da vi hadde gått litt rundt i parken gikk vi tilbake til hotellet. Etter en liiten stund der, gikk noen for å bade og oss jentene gikk litt rundt i byen for å se i butikkene. De har Zara, Lush, Topshop, Monki ++ og alle de vanlige da.

Jeg fant en fin "genser" på topshop i hvertfall!

Og enda litt senere etter at vi hadde vært litt på hotellet gikk vi ut for å spise kveldsmat!

Delte pannekaker med Emma :)

Walkin in them swedish streets haha

Hadde en fin dag! Hadde du?


Liv Brustad
Hei! Jeg er Liv, er fjorten år og kommer fra Grimstad. Her vil jeg blogge om det som interesserer meg, litt om meg selv, hverdagen, reise, antrekk, tips og dele bilder jeg har tatt. Håper du liker bloggen min ♥

For kontakt/sponsing:
contact.livbrustad@gmail.com


Legg meg til som vennFølg meg på instagram: @livbrustad
Arkiv


· Mars 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014Kategorier


· annet · blogg · hverdag · London 2014 · new adventures · new in · om meg · reise / drømmer · sminke & skjønnhetSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg! · Instagram · We heart itDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits